Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütit szeretnéksütni (geszteny...

Sütit szeretnéksütni (gesztenyés krémes), de soha nem sikerül a hab a tetején. Ötleteket várok, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

ezt a receptet szoktam készíteni, de a hab a tetején másnap teljesen összeesik, folyik.

[link]


Hogyan tudnám úgy elkészíteni a habot,hogy még 2-3 nap után is szép legyen?


2012. febr. 7. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kicsit fura ez a recept. Én nem tennék a krémbe margarint, legalábbis nem ilyen sokat.
2012. febr. 7. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

a krémbe én sem teszek margarint! :)

A kérdés a habra vonatkozott! Az nem sikerül sosem! ÉS most vendégek lesznek, muszáj szépnek lennie! :)

2012. febr. 7. 14:06
 3/5 A kérdező kommentje:
a felvert tejszínhab nem sikerül!
2012. febr. 7. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Habfixálót szoktál bele tenni? 2 dl tejszínhez kell 1 zacskóval, meg egy kis cukor. Úgy tartós és szép lesz.

Ha nem idegenkedsz a növényi tejszíntől, akkor próbálhatod Hulalával, abba még habfixáló sem kell, és soha az életben nem esik össze :-) én sokszor azt használom, bár nyilván jobb az íze az igazi tejszínnek. Bár a Hulalának sincs rossz ize, de azért más mint az igazi.

2012. febr. 7. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
habfixálóval még nem próbáltam. A Hulalát nem szeretem, bár lehet ezzel csinálom, ha ez tuti nem esik össze! :)
2012. febr. 7. 14:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!