Sütit szeretnéksütni (gesztenyés krémes), de soha nem sikerül a hab a tetején. Ötleteket várok, hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
ezt a receptet szoktam készíteni, de a hab a tetején másnap teljesen összeesik, folyik.
Hogyan tudnám úgy elkészíteni a habot,hogy még 2-3 nap után is szép legyen?
2012. febr. 7. 13:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem kicsit fura ez a recept. Én nem tennék a krémbe margarint, legalábbis nem ilyen sokat.
2/5 A kérdező kommentje:
a krémbe én sem teszek margarint! :)
A kérdés a habra vonatkozott! Az nem sikerül sosem! ÉS most vendégek lesznek, muszáj szépnek lennie! :)
2012. febr. 7. 14:06
3/5 A kérdező kommentje:
a felvert tejszínhab nem sikerül!
2012. febr. 7. 14:07
4/5 anonim válasza:
Habfixálót szoktál bele tenni? 2 dl tejszínhez kell 1 zacskóval, meg egy kis cukor. Úgy tartós és szép lesz.
Ha nem idegenkedsz a növényi tejszíntől, akkor próbálhatod Hulalával, abba még habfixáló sem kell, és soha az életben nem esik össze :-) én sokszor azt használom, bár nyilván jobb az íze az igazi tejszínnek. Bár a Hulalának sincs rossz ize, de azért más mint az igazi.
5/5 A kérdező kommentje:
habfixálóval még nem próbáltam. A Hulalát nem szeretem, bár lehet ezzel csinálom, ha ez tuti nem esik össze! :)
2012. febr. 7. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!