Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen köretet csináljak...

Milyen köretet csináljak krumpliból? Nem szeretnék sültkrumplit vagy krumplipürét csinálni, mert az sokszor van. Van valami tuti receptetek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 14:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

ja a krokett az jó :-)

vagy petrezselymes krumpli? olajon fonnyassz meg petrezselmyet és add hozzá a főtt krumplit

burgonyafánk? 1dl tejbe 1kk cukor/1kk élesztő/ 1kk liszt. 15-20perc alatt felfut az élesztő. add a főt krumplihoz és dolgozd el annyi liszttel hogy tésztát kapj. hagyd állni egy órát. Formázz tetszés szerinti lángosokat, olajban süsd aranybarnára.

hash brown? adj hozzá egy tojást, formázz a püréből kerek pogácsákat,forgasd meg lisztben és süsd ki olajon

2012. febr. 11. 14:44
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, szerintem ma petrezselymeset csinálok, holnap meg hercegnőt:)
2012. febr. 11. 14:45
 13/19 A kérdező kommentje:
de ez a püréből sütős (utolsó )is nagyon jó lehet
2012. febr. 11. 14:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A héjában főtt krpumlit megfőződ, nem túl puhára, hogy reszelhető legyen. Nagy lyukú reszelőn lereszeled. Apró kockára vágott hagymát megdinsztelsz, adsz hozzá őrölt feketeborsot és az egészet összekevered. Berakod sütőbe nagy lángra és megpiritod a tetejét.
2012. febr. 11. 14:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Krumplipüréhez adj 1-2 tojást,és annyi lisztet,hogy nem túl kemény massza legyen. Kanállal szaggasd forró olajba és süsd pirosra.
2012. febr. 11. 16:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen tuti ;) [link]
2012. febr. 11. 17:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
csinálj rösztit, az is nagyon finom.van egy csomó recept a neten, igazán megéri böngészni. jó ropogós, nagyon finom.
2012. febr. 11. 18:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én újabban úgy készítem a sültkrumplit hogy cikkekre vágom, megszórom fokhagymás sóval, borssal, 1 kanálnyi liszttel és nagyon kevés olajjal átforgatom.a tepsiben elterítem, de ne legyen vastagon és 200 fokon megsütöm, jó ropogósra.Közben 1x2x átforgatom.Szoktam közé sárgarépa, és cukkini cikkeket csempészni a bűntudat ellen:)Kb ez a steak burgonya...
2012. márc. 1. 21:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja és itassuk fel a krumpliról a vizet, száraz legyen mert csak akkor lesz ropogós.
2012. márc. 1. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!