Milyen köretet csináljak krumpliból? Nem szeretnék sültkrumplit vagy krumplipürét csinálni, mert az sokszor van. Van valami tuti receptetek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 14:03
2/19 anonim válasza:
Megfőzöm a darabokra vágott krumplit majd majd kis olajban felsütöm megszórom petrezselyemmel és hagyom, hogy az is megsüljön egy kicsit. Nagyon finom.
4/19 timike26 válasza:
ez szerintem valami màs.... :a krumplit megfozod,izesited,suru krumplipurèt csinàlsz belole,majd a tepsibe raksz sutopapirt,kinyomoval(olyan amivel a tortàra a krèmet rakod) kis kupokat nyomsz a krumplibol ès 10 perc alatt megsutod,ezt lehet sokfèlekèpen variàlni,esetleg szezàmmaggal megszorni sutès elott stb ez màr fantàzia kèrdèse.remèlem tudtam segiteni
7/19 timike26 válasza:
asszem amit èn irtam az hasonlit a hercegno burgonyàhoz....csak egyszerubb.
8/19 tetro válasza:
amit te írtál, ha a hercegnő krumpli :D
9/19 tetro válasza:
amit te írtál, az a hercegnő krumpli :D
10/19 timike26 válasza:
koszi..mostmàr tudom a nevèt.anyostol làttam de mivel nem magyar,nem tudtam magyarul hogy mondjàk.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!