Kenyérsütés sparheiltben?
Figyelt kérdés
szoktatok sparheitben kenyeret sütni? Én próbálkozok de jól jönne egy-
két tanács!
2012. febr. 10. 17:51
1/1 anonim válasza:
Én szoktam régebben,de csak barna kenyereket,mert azt szeretem,illetve azért is,mert olyan fehér kenyeret,amilyenről az embernek elképzelése van,biztos nem tudtam volna.Szóval: A kenyereket formában kb fél óráig kelesztettem.Akkor tettem be a sütőbe,és akkor fordítottam el a nyelvet.Szóval először nem forró sütőbe tettem be,hanem már a tésztával együtt fűtöttem fel.Elég jó szokott lenni.Kb 3/4 órát szoktam sütni így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!