Szerintetek rizslisztből lehet jó kovászt készíteni? Ha igen, hogyan csinálnátok?
Arra kérek mindenkit, hogy a kérdésre válaszoljon, ne azt kezdje el, hogy minek is csinálnám rizslisztből, amikor másból jobb.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nagyon köszönöm a gyors választ!
Szerencsére nem vagyok lisztérzékeny, csak pusztán érdeklődésből kérdeztem, mert nagyon szeretem a rizst és igyekszem kísérletezni vele, minél jobban kihasználni a lehetőségeit.
Rendben, akkor ezek szerint a kovász nem jó vele. Köszönöm szépen a válaszod!
Első válaszoló vagyok...Különbséget kell tenni a magyar gyártású és a kinai rizsliszt között . A magyar sem alkalmas kelesztésre , ráadásul nem csak rizsből van hanem tartalmaz buzát is. A kinai csak rizsből van az állaga is más. A magyar jó panérolni, süriteni , süteményekbe felesbe rendes lisztel.
A kinai. panérolni , süriteni, . kelt tésztához nem jó.
A kinai rizs lisztet lisztérzékenyek használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!