Odakozmáltam a pudingot, mit tegyek?
Sürgős dolgom volt így a puding odakozmált a fazék aljára.. így most a fazék alja fekete.. anyum nagyon mérges lesz. Hogyan tudnám kiszedni?
A házat már egy ideje szellőztetem meg szagelszívó de a szag sem múlik,de az a legkevesebb valahogy kikell szednem az éget részt..
Olvastam azt,hogy sós ízbe forraljam.. hát most azt próbálom,de nem nagyon látnám az eredményét:s
Kérlek segítsetek.
Már 50-er sütöttem pudingot soha nem volt ilyen,ha rajtam múlt volna most sem lett volna.
Én este feltettem a tejet forrni - s reggel vettem le... :)
ki kellett festeni a lakást
Köszönöm!
Felforraltam,jól megsóztam és hosszadalmas dörzsizés után tökéletesen lejött. Anyának fel sem tűnt semmi sem.
Igaz,hogy a kezem eléggé fáj és nagyon vörös,de nagyon boldog vagyok,hogy megtudtam csinálni. Egy olyan 3-5 centis fekete odaégett valami nagyon durván nézett ki.
Mégegyszer köszönöm,hogy segítettetek!!
Amiért ilyen ügyes voltál, elmondok egy történetet. A fiatalasszony boldogan főz, kedvében akar járni friss párjának. A pasi dicséri, de mindig hozzáteszi: finom, finom csillagom, de anyukám főztjének az ízét még nem közelíti meg.
Mígnem egyszer a kis nőci odakozmálja - mondjuk a pudingot:))Remegve teszi a férje elé, hogy most biztos letolást fog kapni.
A férje eszi, eszi, majd boldogan mondja: na látod kiscicám, ennek az íze már pontosan olyan, ahogy drága édesanyám készíti a pudingot:))
Szóval nem is biztos, hogy olyan baj, ha kicsit odakozmál az a puding:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!