Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Odakozmáltam a pudingot, mit...

Odakozmáltam a pudingot, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sürgős dolgom volt így a puding odakozmált a fazék aljára.. így most a fazék alja fekete.. anyum nagyon mérges lesz. Hogyan tudnám kiszedni?


A házat már egy ideje szellőztetem meg szagelszívó de a szag sem múlik,de az a legkevesebb valahogy kikell szednem az éget részt..


Olvastam azt,hogy sós ízbe forraljam.. hát most azt próbálom,de nem nagyon látnám az eredményét:s

Kérlek segítsetek.


Már 50-er sütöttem pudingot soha nem volt ilyen,ha rajtam múlt volna most sem lett volna.


2012. febr. 1. 18:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én este feltettem a tejet forrni - s reggel vettem le... :)

ki kellett festeni a lakást

2012. febr. 1. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/25 anonim ***** válasza:
Nahát,nagyon csodálkozom,hogy a tuti megoldást még nem mondta el neked senki.Az én anyósom a pudingot minden alkalommal 100 %-ban odakozmálja és nagyon sokminden mást is, de a mosogatást azt nem szokta bevállalni.Általában beáztatott állapotban szoktam találni az edényeket, de elárulom,hogy semmit a dolognak ez nem használ. DE: a tescos vagy más hideg zsíroldó vagy tűzhelytisztító az leoldja,méghozzá elég hamar. Önnts ki belőle minden folyadékot, papírtörlővel töröld szárazra és fújj rá bőven zsíroldót. Tegyél rá födőt, mert büdös. Fél óra múlva valami dörzsivel lejön.Ha nincs rajta fél centi kozma,akkor előbb is.
2012. febr. 1. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/25 anonim ***** válasza:
A hideg zsíroldó az brutál dolog. Csak kesztyűvel, mert a kezedet is elintézi! Valóban, a sütőből, a tűzhely tetejéről felszedi a zsíros miskulanciát. Csak a puding leégve az nem zsír, hanem valami fene erős tejes, ragacsos valami.
2012. febr. 1. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Felforraltam,jól megsóztam és hosszadalmas dörzsizés után tökéletesen lejött. Anyának fel sem tűnt semmi sem.

Igaz,hogy a kezem eléggé fáj és nagyon vörös,de nagyon boldog vagyok,hogy megtudtam csinálni. Egy olyan 3-5 centis fekete odaégett valami nagyon durván nézett ki.

Mégegyszer köszönöm,hogy segítettetek!!

2012. febr. 1. 21:20
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Amiért ilyen ügyes voltál, elmondok egy történetet. A fiatalasszony boldogan főz, kedvében akar járni friss párjának. A pasi dicséri, de mindig hozzáteszi: finom, finom csillagom, de anyukám főztjének az ízét még nem közelíti meg.

Mígnem egyszer a kis nőci odakozmálja - mondjuk a pudingot:))Remegve teszi a férje elé, hogy most biztos letolást fog kapni.

A férje eszi, eszi, majd boldogan mondja: na látod kiscicám, ennek az íze már pontosan olyan, ahogy drága édesanyám készíti a pudingot:))

Szóval nem is biztos, hogy olyan baj, ha kicsit odakozmál az a puding:))

2012. febr. 2. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!