Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SÜRGŐS! Ha a tejfölös réteg...

SÜRGŐS! Ha a tejfölös réteg helyett pudingot fözök és azt öntöm a tésztára, úgy is jó lesz a süti?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 31. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos, izre mindenképpen egész más lesz. A tejfölt inkább helyettesitsd joghurttal, vagy esetleg krémtúróval, akkor közelebb leszel az eredetihez.
2011. dec. 31. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:

ez olyan int a mirinda szelet, hát tejföl helyet és biztos, hogy pudingot tennék rá max egy kis margarint is kevernék bele.

egyszer ettem olyan sütit ami ilyen cukros tejföllel volt leöntve, nem igazán volt finom, íze a cukros tejfölös kenyéréhez hasonlított

2011. dec. 31. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:

már valszeg késő, de szerintem is jó lenne a tejföl helyett sűrű puding. csak így 4 csomag pudingot kell felhasználni. a sűrűt úgy értem, hogy 1 csom. pudinghoz

3 deci tej kell.

én várnék, amíg a "krémpuding" stabil lesz, utána tenném rá az ízlés szerinti üdítős pudingréteget.

2011. dec. 31. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!