Szerintetek a tortakinyomóba tehetek pudingot?
Figyelt kérdés
Szeretném majd a tortát díszíteni, csak nem tudom, hogy pudinggal megtölthetem-e a kinyomót? (biztosan tudjátok, ami úgy néz ki, mint egy injekciós tű, csak nagyobb)
Ajándékba kaptam, csak még soha nem vettem hasznát...
2011. nov. 22. 10:23
1/8 anonim válasza:
A torta kinyomoba ne tedd bele.. Fogj 1 zacskót rakd bele a pudingot . és vágd ki a sarkát aztán nyomhatod a tetszőleges formát. A torta kinyomót azért nem használom mert utálom mósogatni. A zacskót csak kidobom és kész.
2/8 anonim válasza:
abba a kinyomóba apránként adagolni, egy örökkévalóság.
én is zacskózom, sokkal gyorsabb és egyszerűbb.
pudinggal azért ne akarj szöveget írni, vagy vékony mintát rajzolni. esetleg olyat lehet belőle, mint a tejszínhabrózsa.
3/8 anonim válasza:
tehetsz, kb ugyanolyan állaga van, mint a tortakrémnek - zacskóval nem lehet olyan mintákat csinálni - mosogatni meg nem nagy kunszt, ha használat után rögtön megcsinálod
4/8 anonim válasza:
beleteheted, csak ha kinyomod nem fog megmaradni a formája.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Leginkább kis mintákat szeretnék majd rátenni, a kinyomón vannak ilyen cserélhető fejek.
A zacskós megoldásos tippet is nagyon köszönöm!
2011. nov. 22. 12:30
6/8 A kérdező kommentje:
Ha nem is maradna meg a minta, akkor nem pudinggal kellene készítenem, igaz?
2011. nov. 22. 12:32
7/8 anonim válasza:
ha már nagyjából kihűlt a puding, akkor megmarad a minta, próbáld ki
8/8 anonim válasza:
így van, a puding melegen terül, hidegen meg darabokra esik.nem mintázásra, való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!