Hol lehet kokuszos pudingot venni?
Még nem láttam sehol : Palacsintába szoktam rakni az alábbi krémet.
2 tojás sárgáját, 2 evőkanál lisztel simára keverek,majd 5 dl tejjel félg sürüre fözöm beleszorok 20dkg kókusz reszeléket és puding sürüségüre főzöm. Ha van otthon kokusztejed akkor használhatod a sima tej helyett,vagy felesbe. Izlés szerint tegyél bele cukrot. Ha kevesebb tejjel csinálod akkor egész sürü lesz. sütikbe ,palacsintákba ,jó. Kicsit össze szoktam turmikszolni,hogy krémesebb legyen.
Sehol sztm. Veszel vaníliás v. tejszínes pudingport (főzőset) és kókuszreszeléket.
A kókuszreszeléket ledarálod kávédarálóval por állagúra (cukrot rakj hozzá kanalanként, mert a kókusz elég olajos és a cukor felszívja az olajat, ahelyett, hogy a kávédarálóban kárt tenne).
Összekevered a pudingporral és az utasítás szerint megfőzöd. Cukor nem kell bele, de inkább kóstold majd meg.
A danettnek van kókuszos pudingja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!