Odakozmáltam a pudingot, mit tegyek?
Sürgős dolgom volt így a puding odakozmált a fazék aljára.. így most a fazék alja fekete.. anyum nagyon mérges lesz. Hogyan tudnám kiszedni?
A házat már egy ideje szellőztetem meg szagelszívó de a szag sem múlik,de az a legkevesebb valahogy kikell szednem az éget részt..
Olvastam azt,hogy sós ízbe forraljam.. hát most azt próbálom,de nem nagyon látnám az eredményét:s
Kérlek segítsetek.
Már 50-er sütöttem pudingot soha nem volt ilyen,ha rajtam múlt volna most sem lett volna.
"rakj szét a lakásban ecetet, az össze-szedi a füstszagot, tisztítja a levegőt!!!"
Szedi a nyavaját!!!Az ecet párolog annak a szagát lehet érezni!A szenet semmi nem oldja!
Köszönöm!
És mennyi sót tegyek bele?
18,46-nak:
Itt senki nem beszélt arról, hogy a levegőben szén-darabok úszkálnak. Érdekes, de nálam a füst-szagot kiviszi a lakásban szétáradó ecet szaga, és csak arról beszéltünk.
Az elszenesedett lábas, az a kérdés másik része, arra mások adnak általuk hasznosnak vélt tanácsot.
Teljesen mindegy a szag dolog már megoldódott.. ecet nélkül,mert szerintem csak rontott volna a helyzeten a büdös (nekem) ecetszag,ráadásul anyum allergiás az ecetre így alapból nekem nem jó ötlet.:)
Most állok neki kiszedni,remélem kijön. köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!