Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csontosan, vagy csont nélkül...

Csontosan, vagy csont nélkül rántjátok a karajt?

Figyelt kérdés

2012. jan. 31. 10:19
1 2
 11/13 doboszoli ***** válasza:

Én is ragaszkodom a csontoshoz...

Nem ugrik össze sütéskor(tudom, a széle, de akkor is)

Ennyi mánia belefér...

Bár inkább szüzet szoktunk rántani, én meg magunknak a tóparton nyáron, amikor nem látják, csontos tarját.(remélem a belgyógyászom nem olvassa)

2012. febr. 1. 06:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:

Ez a másik, amit csak csontosan hajlandó enni, a tarja, főleg, ha egy kicsit kövérkés...:))ja és amúgy minden húst a csontjával együtt szeret. én nem tálalhatok filéket neki, csak a gyerekeknek.

No majd megmutatom apjuknak a kommentedet, hadd örüljön, hogy van ,aki kiállt mellette:)

üdv.

2012. febr. 1. 06:54
 13/13 doboszoli ***** válasza:
Becsüld meg azt az embert, csak JÓEMBER lehet!!!
2012. febr. 1. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!