1/13 anonim válasza:
Csont nélkül. Csontot felszoktam használni húsleveshez.
4/13 anonim válasza:
Csont nélkül. A csontot beleteszem levesbe..
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. a férjem mindig ragaszkodik a csontoshoz, én meg mérgelődök vele, mert nehezebb panírozni és kisütni is. ráadásul lassabban is kell sütni..:(
2012. jan. 31. 12:08
7/13 anonim válasza:
Csontosan rántani? Azt csak egyet tudok ami jó, és az nem ebbe a kategóriába talál. Honnan veszi a férjed ezt a bolondságot? Egyedüli a csirke, amit csonttal együtt lehet, és kell sokszor rántani. A karaj az hallatlan :).
8/13 A kérdező kommentje:
pedig a kommentekből kiderül más is készíti így. sőt régen az éttermekben a rántott borda, azaz a karaj csontos volt mindig. én nem szeretem így,de van, aki kimondottan szereti, többek között a férjem. a hentes fel is szokta vágni bárddal szeletekre a csontost karajt.
azért megmutatom neki, hogy a többség kicsontozza, de nem hinném ,hogy izgalomba jönne e miatt:))
azért a "hallatlan " jelző , egy kicsit túlzó..
2012. jan. 31. 16:10
9/13 anonim válasza:
Csont nélkül szoktam rántani a csontot leveshez félre teszem. Viszont sütőben sütni mindíg csontosan szoktam! Azért a férjed lehetne rád tekintettel, mert rántva semmivel sem lenne sem jobb sem roszabb íze a húsnak, neked viszont időt és energiát spórolna meg ha nem kéne vesződnöd!
10/13 A kérdező kommentje:
Igen teljesen igazad van, majd a sarkamra állok:))
2012. jan. 31. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!