Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy kilós csont nélküli...

Egy kilós csont nélküli karajt meddig kell egyben sütni légkeveréses sütőben és hány fokon?

Figyelt kérdés
Dugtam bele egy sütnivaló kolbászt, befüszerezve betettem a hűtőbe. Anyukámék jönnek este, nekik lesz vacsi meglepetés, de nem tudom, hány óra alatt lesz jól átsült és hány fokon kell sütni! Köszi előre is a segitséget!
2011. jan. 7. 14:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Dobok mellé hagymát, paradicsomot és paprikát sülni. Ezt lehet?
2011. jan. 7. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Én sima sütőbe folia alatt 3órán át sütöttem! Azután piritottam! Tehetsz mellé bármilyen zöldséget, de csak a végefelé nehogy megégjen!
2011. jan. 7. 14:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Szóval 3 óra...bakker...akkor elkezdem. 200 fokon jó vagy sok?
2011. jan. 7. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sok a három óra, de nem baj, ha előbb megpuhul. Tegyél mellé néhány negyedelt vöröshagymát, önts alá egy kis bort, és fólia alatt max. 1 óra alatt puha. Utána kitakarva süsd pirosra. Ezt már ráérsz akkor, mielőtt megjönnek a vendégek.
2011. jan. 7. 14:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Igy lesz! Remélem ehető lesz:)
2011. jan. 7. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Én csak a végén szoktam 200 fokon sütni, amikor már piritom a tetejét egy kicsit.

Ha letakarva csinálod, akkor kb. 170 fok körüli hőmérséklet elég neki. Én egy kis vizet szoktam aláönteni, ha zöldséget is teszek mellé, nehogy odaégjen,és egyszerre csinálom. Két óra alatt puhára kell, hogy párolódjon + utána a piritás.

2011. jan. 7. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon sok a 3 óra. én a majdnem 2 kg os húst sütöm 3órát.
2011. jan. 7. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Jujj bocsi! Nem figyeltem arra, hogy csak egy kilós! Így max másfél-2 óra! Akkor elkezded sütni maxon fólia alatt amikor már hallod, hogy sül leveszed olyan 170 fokra!

Első voltam!

2011. jan. 7. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!