Süteménybe olaj helyett zsír. Lehet? (kelt kalácsba)
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 11:15
1/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne. Olvasztott zsír.
2/7 anonim válasza:
Kelt kalácsba nem nagyon szokás olajat tenni, hanem vajat vagy zsirt.
3/7 anonim válasza:
Igen !!! Sertés zsírt tegyél bele mert annak nincs mellék íze mint a kacsa vagy liba zsírnak...
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!hát nem tudom...nekem így van meg a recept!Jugó kifli:tej,élesztő,liszt,só,cukor és olaj..eddig olajjal csináltam,de most elfelejtettem hozni) viszont zsír van itthon.
2012. jan. 26. 11:29
5/7 anonim válasza:
Mama mindig zsírral csinálja, és isteni!
6/7 anonim válasza:
Használj zsírt, sokkal finomabb lesz tőle :).
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Bevált!Semmi gond nem volt vele.ugyanúgy 2 dl-t raktam bele.és nagyon finom lett.
2012. jan. 26. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!