Milyen húst vesztek rántott húshoz? (Sertés karaj vagy tarja? Szeletelten, vagy egybe? ) Melyik az a hús, amelyiknek a szelete nincs zsíros "csíkokkal" felosztva?
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 18:18
11/14 doboszoli válasza:
Megvédeném a szűzpecsenyét.
300 forinttal drágább kilónként mint a csont nélküli karaj, de sokkal ízesebb, és valamiért sokkal kiadósabb is.
Tudom, hogy 70 deka mindkettőből 70 deka, de karajból meg sem kottyan, szűzből volt, hogy nem fogyott el.
Tessenek kipróbálni, mert nem tudom megindokolni miért van.
12/14 anonim válasza:
Utolsó: én egyszer étteremben ettem szűzpecsenyéből készült ételt, először mikor megláttam a tányéron lévő húst, majdnem elröhögtem magam, annyira kicsi volt. Utána meg alig bírtam megenni :D Valamiért tényleg nagyon laktató, bár más formában még nem próbáltam ki.
13/14 doboszoli válasza:
Mondom, hogy többszöri tapasztalat, ne a levegőbe beszélek!
14/14 anonim válasza:
Igen, csak meg akartam erősíteni, hogy tényleg nagyon laktató. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!