Sertés combból lehet rántott húst sütni? Ha igen, sokkal tovább kell sütni, mint mondjuk egy csirkemellet?
Figyelt kérdés
Lehet, hülye kérdés, de csak pár hónapja kezdtem disznót is enni a család....2011. dec. 14. 12:28
1/4 anonim válasza:
karaj :)
az finom...tovább kell sütni igen(de nem sokkal),de megtapasztalod sztem
2/4 anonim válasza:
Rántotthúst igazából szinte bármiből lehet sütni.
Combból is, az egyik legjobb ár/érték arányú hús rántani szerintem.
Ha a hentesnél pl dióját kérsz, az nagyon sovány lesz, de igazából a comb többi része sem olyan vészesen zsíros, le lehet faragni, aztán később esetleg ledarálni, ha nem szereted.
Érdemes vékonyabbra (nem hajszálvékonyra azért) szeletelni, vagy klopfolni.
Igazából a karaj az igazi rántani való, de jóval drágább, mint a comb, de szerintem szinte semmi különbség nincs ízre.
3/4 anonim válasza:
Talán még finomabb is mint a karaj :). nAgyon finom rántott hús lesz belőle, a karaj szárazabb, ebből is ízlás szerint szeleteket vágsz, klopfolod, panírozod, házilag készített zsemlemorzsa mindent ver...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. dec. 15. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!