Milyen húst vesztek rántott húshoz? (Sertés karaj vagy tarja? Szeletelten, vagy egybe? ) Melyik az a hús, amelyiknek a szelete nincs zsíros "csíkokkal" felosztva?
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 18:18
1/14 anonim válasza:
Karaj. Szeletelve. A tarja pont fel van osztva. Karaj a legjobb.
2/14 anonim válasza:
Rántani a karaj jó,ehhez a tarja zsíros. Sütni viszont csak a tarja jó. (Sütés közben a zsírja kisül.)
3/14 anonim válasza:
Karajt szoktunk rántani, isteni finom szokott lenni.
A tarja nem olyan jó rántani, azt inkább simán sütni jó. :)
16/L
4/14 anonim válasza:
Karajt szoktam. Hentesnél vásárolok, ott egészben van, de én nem súlyra szoktam kérni, hanem szeletre, mindig nagyon kedvesek és leszeletelik nekem, így ugyanannyiba kerül kilója, mintha egészbe venném.
6/14 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. jan. 22. 19:11
7/14 anonim válasza:
Rövid (!) karaj. A hosszú, (ami méretre egyébként rövidebb) az már inkább zsírosabb. Mondjuk szerintem az jobb, mert lazább, puhább, és nem zavaróan zsíros.
De ha neked zsírtalan kell, akkor rövidkaraj.
(Vagy szűzpecsenye, ha rettenetesen gazdag vagy, vagy csirke-pulyka mell, ha nem föltétlenül sertés kell.)
8/14 anonim válasza:
Csirkemell-filé kizárólag. Ha kefírbe bepácolod akkor nagyon-nagyon omlós lesz, és nem kell tojás hozzá, csak beforgatod zsemlemorzsába és megsütöd.
9/14 anonim válasza:
csirkemell, comb, szárny, sertéskaraj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!