Gond az, ha a rántott sajtot 1 óránál tovább hagyom a mélyhűtőben?
Figyelt kérdés
Olvastam egy receptben, hogy a rántott sajtot úgy kell elkészíteni, hogy a bepanírozás után, a kisütése előtt hűtőbe kell rakni 1óráig. Az érdekelne, hogy az gond-e, ha több óráig a mélyhűtőben hagyom. Erről az oldalról olvastam: [link]
Aki ért hozzá írjon pls
2011. dec. 31. 14:17
1/5 anonim válasza:
szerinted, amit a boltban lehet venni, a mélyhűtőpultban, az hány órát van ott?
2/5 anonim válasza:
Nem !!! 1 hónapig is benne hagyhatod. Ha kiveszed akkor se enged ki,fagyosan tedd a forró olajba.
3/5 A kérdező kommentje:
14:20 - Szerinted, amit a boltban lehet venni, azt házilag készítik?
2011. dec. 31. 14:39
4/5 anonim válasza:
Nem házilag készítik, de sajt és panír van rajtva, majd fagyasztva van. És úgy sütöd meg, hogy fagyosan dobod bele az olajba. A házi ettől semmiben nem különbözik. A sajtot panírozod, majd fagyasztod, és fagyosan dobod az olajba.
5/5 anonim válasza:
Semmi gondja nem lesz.
Van mikor 4-5 órán át is bent hagyom a mélyhűtőben és semmi baja nincs és még ki se folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!