Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen a jó rántott hús ízre...

Milyen a jó rántott hús ízre állagra?

Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Finom.
2011. dec. 8. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó ízű, és megfelelő állagú.
2011. dec. 8. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
46%

A jó rántott hús nem papírvékony, jó puha és át van sülve.

Én a csirkemellet imádom rántva, de a sertést is megeszem, ha nem inas, zsíros húsból van.

2011. dec. 8. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szin húsból készül. Nem túl vékony, nem túl vastag, kb 1,5 cm az ideális. Jól van fűszerezve. Aranybarnára van sütve. Szétmálik a szádba.
2011. dec. 8. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha sertés tarjából vagy borjúból készül. A csirkemell nagyon száraz,akárhogy sütöd meg,vagy áztatod tejben.

Nem kell vékonyra klopfolni,forró,bő olajban kell sütni,amíg belül puha lesz.

2011. dec. 8. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó sós, szaftos, omlós, húsízű. :-)
2011. dec. 8. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
nem olyan, mint a sült hús, nem olyan, mint a pörkölt, leginkább finom rántotthús íze van.Forever rántotthús:))
2011. dec. 8. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!