Milyen a jó rántott hús ízre állagra?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 15:14
3/7 anonim válasza:
A jó rántott hús nem papírvékony, jó puha és át van sülve.
Én a csirkemellet imádom rántva, de a sertést is megeszem, ha nem inas, zsíros húsból van.
4/7 anonim válasza:
Szin húsból készül. Nem túl vékony, nem túl vastag, kb 1,5 cm az ideális. Jól van fűszerezve. Aranybarnára van sütve. Szétmálik a szádba.
5/7 anonim válasza:
Ha sertés tarjából vagy borjúból készül. A csirkemell nagyon száraz,akárhogy sütöd meg,vagy áztatod tejben.
Nem kell vékonyra klopfolni,forró,bő olajban kell sütni,amíg belül puha lesz.
6/7 anonim válasza:
Jó sós, szaftos, omlós, húsízű. :-)
7/7 anonim válasza:
nem olyan, mint a sült hús, nem olyan, mint a pörkölt, leginkább finom rántotthús íze van.Forever rántotthús:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!