Ha rántott húst kisütünk és eltesszük hűtőbe, megőrzi a minőségét következő napi ebédre, ha újból felmelegítjük? Vagy már lehet rajta érezni hogy nem friss?
Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 16:58
1/6 anonim válasza:
Lehet érezni, hogy nem friss, de abszolút ehető marad, még fagyasztás után is :)
2/6 anonim válasza:
semmi baja nem lesz. de panírozva lehet fagyasztani, vagy hűtőbe tenni, és ki is sütheted frissen.
3/6 Kerria válasza:
A paníron érezni lehet :s
Szóval ha épp vendégség lesz, akkor inkább frissen süsd ki!
4/6 anonim válasza:
Kisütve csak frissenjó.
Panírozd be és fagyaszd le úgy.Ha kell majd kisütöd.
5/6 anonim válasza:
Lehet rajta érezni. Ha vendégek jönnek, inkább csinálj frisset. Én az 1-2 napos rántott húst zsömlébe rakom és úgy eszem, ha nem teljesen friss, jobban szeretem így :)
6/6 anonim válasza:
nagyon meg lehet érezni, hogy újramelegített. saját magunknak még elmegy, de vendégeknek ne!!
ahogy írták, panírozva is eláll, amire én csak 1 napot mondok, mert a panír bevizesedik, de mindenképpen frissen süsd ki a vendégek számára.
ha mégis fagyasztod, akkor fagyosan kell bő zsiradékban megkezdeni a sütést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!