Meg ezt is elrontottam?
Keszitettem keksz tekercset, eletemben eloszor. Mindenbol az eloiras szerint tettem bele. Egy hosszu szalami rudat formaztam belole, alufoliaban van. Viszont ha a 2 vegenel fogom meg akkor kozepen eltorik mert olyan puha lett. Szet nem folyik ugyan, de nagyon lagy a ,, tesztaja". Most kiraktam a hidegre mert meg meleg, es azt irtak a neten, hogy egy ejszakara erdemes hutobe tenni.
Nyugtassatok meg, hogy holnapra ha kihul mar szilardabb lesz a tesztaja mint most, vagy felesleges remenykednem? :(
Fogd úgy, h ne törhessen ketté (mondjuk, mint egy újszülöttet, karra fektetve), és tedd a hűtőbe, holnapra rendesen "megkeményedik".
Amennyiben lágy maradna, vágd fel, és akkor már tökmindegy, mert senki nem fogja tudni, h törősen lágy maradt, hisz szeletekben lesz. :)
Amíg ízre jó, ne parázz az állagán.
ha van benne vaj vagy margarin 100 % megszilárdul, ne aggódj:)ne a két végén fogdosd, hanem tedd egy tálcára, még egy kicsit igazíts a formáján a kezeddel, aztán irány a hideg erkély, vagy a hűtő.
holnapra szeletelhető lesz:)
üdv.
Köszönöm. :)
Az előbb felvágtam, szép lett, szépen megszilárdult. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!