Miért vizes minden hús?
Nap mint nap felbosszantom magam, mert egyre silányabb a húsok minősége, ráadásul valamilyen módon telenyomják vízzel is, nem tudok egy rendes sült húst elkészíteni, mert annyi vizet enged magából, hogy szinte csak párolódik.
Hova lehet fordulni ez ügyben? Gondolom más is észrevette már ezt.
Mástól kell vásárolni. Nem tudom te honnan szerzed a húst, de a hentes, húsbolt, ahonnan mi, ott olyan probléma nincs. Tény, hogy sütésnél, főzésnél összemegy kicsit a hús, de ez természetes. nem is hallottam még olyanról, hogy vizezett hús.
Esetleg írd le, hogyan készíted el és milyen húst, hátha attól okosabbak leszünk.
Ezek valoszonüleg sokunkban felmerültek. hat azert vizes, mert telenyomjak vizzel, amhogy ezt irtad a kerdesben is. Hogy szebb legyen kinezetre, nagyobb a sulya (es ezaltal több a multi nyeresege).
Itt azt irtak, amit kis henteseknek, tehat nem a multiknal veszel, azt nem injekciozzak. Nem tudom, ez felenk nagyon draga, meg sosem vettem.
Jobb hijan leöntöm, mert mig megsül a sütöben a hus, sem föli el a teljes levet. Nem is ertem, miert van a receptekben, hogy viozzel felönteni, meg sosem volt ra szükseg. :) A romai cserepedenyt sem kell egyebkent beaztatnom, közel 10 eve igy hasznalom problemamentesen, es negyed oraval az etel elkeszülte elött meg le is kell önteni rola a vizet. (Zöldsegekkel, krumplival...stb rakott husokat gyakran csinalok romai talban.)
Nagynenemek emiatt tartanak disznot, csak sajat tartasu allatok husat eszik.
Szerintem nem lehet sehova fordulni ez ügyben. "Hivatalosan" a regi Köjal (nem tudom az uj nevet...), de a multikkal nem hiszem, hogy tudna valamit kezdeni... raadasul ez olyan altalanos mar, minden multinal csak iylen hust lehet kapni.
(Emlekszem meg a regi husokra.)
AMit lehet tenni: hentesnel venni vagy farmot letesiteni. vagy vegatarianus eletmod.:) Ha a multiktol majd senki sem vasarol, valtoztatni kenyszerülnek. Amig nem erdekük, amig egyre többet nyernek, addig ezt csinaljak.
3:19
Bocs az offért de valami megragadta a tekintetem
Én sem vagyok gazdag. Mindíg nézem h ha lehet a legolcsóbbat vegyem. Még sem vagyok szinte sose beteg. Sot ha meg is fázok 2-3 nap és túl vagyok rajta. Szval tuti nem az ételek miatt van annyi beteg ember
Nem éppen a megfázásra gondoltam, hanem a rengeteg daganatos betegre, akiknek a száma az utóbbi években nagyon durván megnőtt. Egész iparág alakult már ki körülöttük.
Én személy szerint ezt a sok rákos megbetegedést a szennyezett levegőnek és az elfogyasztott rossz minőségű ételeknek gondolom betudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!