Mit csináljak hogy ne legyen vizes a rakott karfiol?
Legutóbb amikor csináltam, akkor nem tudom miért, de mire megsült a jénai félig volt vízzel?
Mit lehet ez ellen tenni?
Ha folia alatt sütöted akkor párolodott és attól lett vizes.
Előszőr mindig főzd fépuhára,és aztán simán tedd be a sütöbe letakarás nélkül...
nemtudom,hogy Te hogyan csinálod, én csak két-három percig főzöm elő (blansírozom) a karfiolt, szűrőben jól lecsöpögtetem. még ropogós, amikor a darált hússal lerakom,tejfölözöm, és fólia alatt sütöm a sütőben. kb 25-30 perc múlva leveszem a fóliát,amikor a tejföl is pirulni kezd megszórom sajttal és befejezem a sütést.
nekem nem szokott levet engedni, de ha előfordulna akkor fólia nélkül erősebb lángon elpárologtatnám belőle.
Nem szoktam letakarni.Én majdnem teljesen megszoktam főzni a karfiolt, és úgy rétegezem a hússal majd rá a tejföl.
lehet az a baj hogy teljesen megfőzöm?vagy tejföl nélkül kéne elkezdeni sütni??
a zsemlemorzsa nagyon jó ötlet volt, örülök, hogy sikerült
finomra készítened.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!