Nicegirl01 kérdése:
Hogyan készítitek el a Brassóit?! Ötletek?
Figyelt kérdés
Mai ebédnek ezt az ételt szántam :)
több féle elkészítéssel találkoztam,de kíváncsi lennék hogy ti hogyan készítitek el! :)
2011. dec. 14. 09:36
11/16 menta34 válasza:
Szerintem ti még nem ettetek jó brassóit :)
12/16 anonim válasza:
menta34! biztosan a tied a világ legszuperebb brassóija, kár, hogy titkos a recepetje...:)
13/16 menta34 válasza:
#12 amikor jönnek itt a csirkehússal meg a gyömbérrel akkor nem merek én beírni olyat, hogy lapocka és majoranna :)))
14/16 anonim válasza:
"Az ízlés nem vitatéma" mondták már a rómaiak is.
15/16 anonim válasza:
Képzeld menta, nekem a majorannás változat kifejezetten nem ízlett. De senkivel nem kötekedek, mert máshogy készíti, mint én. Mindenki úgy csinálja, ahogy tanulta, és ahogy szereti. Én gyömbéres-fokhagymásan szeretem, mellesleg a gyömbér nagyon jól kiemeli a fokhagyma ízét.
16/16 anonim válasza:
Jaj, most biztosan nagyon lehurrognak majd, de én bizony fűszerkeverékből csináltam és isteni finom lett! Olyan, mint amit jó éttermekben lehet enni. Pedig ráadásul csirkemell filéből csináltam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!