000K kérdése:
Mézeskalács recept?
Figyelt kérdés
Ki milyen mézeskalácsot süt, mikor? Receptet kérek, ami bevállt. Tapasztalatokat, dekorálást ki mit tud. Köszönöm2011. dec. 13. 23:39
1/9 anonim válasza:
Elnézést, nem a kérdésre válaszolok. Csak sajnos nem tudom szó nélkül hagyni az ordító helyesírási hibákat: bevált recept van, és két vállra fektet ...
3/9 anonim válasza:
görgess lejjebb, és olvasd el a kapcsolodó kérdéseket. hirtelen ennyi, ha ott sem találsz megfelelőt, akkor
tedd ki újra a kérdést...tényleg nagyon jók vannak, mert napiszinten megkérdezi valaki:)
4/9 anonim válasza:
Én tudok egy nagyon jót ami sütés után és még napokig puha. Nem keményedik. Ha gondolod írj rám privátba
6/9 anonim válasza:
minden nap 2 ilyen kérdés van, olvass vissza
7/9 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, köszönöm a tanácsot..de viszont miért írtad ugy, hogy helyesirási hibákat, ha aztán csak egyet irtál? Mindegy, nem ez a téma!
Többi válaszoló köszönöm, visszaolvasok majd csak így gyorsabbnak tűnt :)
2011. dec. 14. 22:53
8/9 anonim válasza:
Én ezt sütöm,nálunk nagyon kelendő :-) és tényleg finom! Nem rég találtam rá a receptre.
A dekorálás sajnos nem áll a kezemre,még kezdő vagyok benne és elég béna is :-)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. dec. 17. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!