Jó ez a mézeskalács recept?
Figyelt kérdés
Ha ezt választom, mire figyeljek?
Mivel lehet és mivel nem érdemes korrrigálni ha nem jó a tészta?
Pl mitől lehet kemény egy mézeskalács?
2011. nov. 23. 13:07
1/6 anonim válasza:
hmm...ez jol hangzik!!Köszi ezt nekem is ki kell probalnom!!Szerintem ha betartod az adagokat akkor nem gond..gondolom ha a liszt több akkor bizony bekemenyedik....
hhuuu lehet holnap megsütöm..:-)
2/6 anonim válasza:
a receptnel a hozzaszolasoknal irja hogy a hölegkeverös sütes kemenyit..:-)
3/6 anonim válasza:
a mézes kalács attól keményedik meg ha túl sütöd. Akkor kell kivenni a sütöből amikor az ujjadal meg nyomod,és még kicsit puha.
4/6 anonim válasza:
A mézeskalács sutés után megkeményedik, kivéve ha a recept jelzi h az adott mézeskalács puha lesz egybol. A kemény fajtát tudod puhítani ha beteszed egy zárt dobozba 1 szelet almával
5/6 anonim válasza:
attól lesz kemény, ha túlsütöd, ha nem raksz bele elég mézet, vagy kinthagyod a szobában kiszáradni.
6/6 anonim válasza:
Képzeld én csináltam oan receptet amit kivettem még tok puhán és mire kihult addigra kemény volt. Jééé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!