Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jó ez a mézeskalács recept?

Jó ez a mézeskalács recept?

Figyelt kérdés

[link]



Ha ezt választom, mire figyeljek?

Mivel lehet és mivel nem érdemes korrrigálni ha nem jó a tészta?


Pl mitől lehet kemény egy mézeskalács?


2011. nov. 23. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:

hmm...ez jol hangzik!!Köszi ezt nekem is ki kell probalnom!!Szerintem ha betartod az adagokat akkor nem gond..gondolom ha a liszt több akkor bizony bekemenyedik....

hhuuu lehet holnap megsütöm..:-)

2011. nov. 23. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
a receptnel a hozzaszolasoknal irja hogy a hölegkeverös sütes kemenyit..:-)
2011. nov. 23. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
a mézes kalács attól keményedik meg ha túl sütöd. Akkor kell kivenni a sütöből amikor az ujjadal meg nyomod,és még kicsit puha.
2011. nov. 23. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
A mézeskalács sutés után megkeményedik, kivéve ha a recept jelzi h az adott mézeskalács puha lesz egybol. A kemény fajtát tudod puhítani ha beteszed egy zárt dobozba 1 szelet almával
2011. nov. 23. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
attól lesz kemény, ha túlsütöd, ha nem raksz bele elég mézet, vagy kinthagyod a szobában kiszáradni.
2011. nov. 24. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Képzeld én csináltam oan receptet amit kivettem még tok puhán és mire kihult addigra kemény volt. Jééé
2011. nov. 24. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!