Tejfölös uborkasaláta recept?
Hozzávalók:
4 Személyre:
2db kigyó uborka (kicsi), 2 gerezd fokhagyma, só, öröltbors, 1-2 ek. cukor,2 ek. ecet, 1 dl tejföl
Diszítés: tetszés szerint paradicsom vagy parika karika, zöldségzöld esetleg pirospaprika
én igy csinálom,de ahány ház annyi s zokás.
na ubit felszelen jo vékonyra,besózóm,és mikor a só a levét kicsit kiszivja akkor kiszedema z ubit,de ugy hgy eza lé maradjon,szó szerint kicsavarom a z ubit belöle.aztán,a tejfölhöz teszek foghagymát,meg egy kis pirospapriával megszóróm.ezt félretezsem,közebn megcsináloma z ubi ecetes vizét ami nagyon lájtos,a szokásos,viz, kicsi ecet,kis kömény,kis cukor.,de uyge ezt felforralom,ha kihült rátezsem az ubira,de csak amenynit felvesz,ne tocsogjon benne. és öszzsekverem a tejföllel,amit már leirtam hog készitek. sok sikert. finom leszz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!