A kínai pirított tésztám miért nem lett barna?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 21:39
11/17 anonim válasza:
Gondolom szójaszószban kell egy kicsit megpirítani, és utána adnihozzá vizet. De ez csak tipp.
12/17 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy összetörtem, amilyenre akartam a tésztát, majd pici olajon megpíritottam. Utána kivettem, majd a maradék olajon megpíritottam a zöldségeket, aztán az egészet összeraktam, vizet rá, fedőt rá, és pároltam, amíg megpuhult a tészta.
13/17 A kérdező kommentje:
És így nem fo szét nagyon a zoldség? Mert pl amit itt az étteremben adnak abban még roppanós a zoldség.
2011. dec. 4. 15:41
14/17 anonim válasza:
Jahm, bocsi rosszul írtam,a zöldséget lepíritod abban az olajban és amikor már kész a tészta, akkor rakod össze :) A lényeg, hogy csak píritani kell.
15/17 A kérdező kommentje:
Rendben. Koszonom. Majd legkozelebb megpróbálom így :)
2011. dec. 4. 16:26
16/17 gyuurmaa válasza:
Cukortol lesz barna,ecet is kell bele,nem tudom a pontos receptet.
17/17 anonim válasza:
Sziasztok! A piritott tésztánál a sötét színt a tészta szárazon lepirításától kapja plusz a szójaszósz a végén. Ne felejtsük el, hogy a magyar konyhában hogyan készül a tarhonya?? Hát azt is lepirítjuk szárazon-olajon. Na hát a spagetti tésztával ugyan ez. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!