A kínai pirított tésztám miért nem lett barna?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 21:39
2/17 A kérdező kommentje:
A recepty úgy irja h meg kell fozni utána a pirított zoldségekkel osszemelegíteni. így csináltam.
2011. dec. 2. 21:57
3/17 anonim válasza:
bár én még nem csináltam , de láttam már hogy a kínaiak hogy csinálják és ott mindig forró wokba teszik
4/17 anonim válasza:
Azért mert soka félreértés ez ügyben és a béna recept a neten.
A pirított tésztát először meg kell NYERSEN barnítani, aztán felönteni és puhára főzni.
Magam is láttam recepteket ahol előre főzik, de gy nagy hülyeség.
5/17 anonim válasza:
Ja és persz ez esetben a puhára főzés nem azt jelenti, hogy bő vízben megfőzöd, hanem lassan felszívja a levet, ha kell pótolod fokozatosan.
6/17 A kérdező kommentje:
De az olyan recepteknél is a képek amik kint vannak azokon a tészta barna. Am az íze az volt olyan jó mint az éttermi tésztáé
2011. dec. 2. 22:07
7/17 anonim válasza:
Mert szerinted hány recepthez rakják ki a saját főzésű étel képét? :)
Ha egy főt tésztát a zöldséggel kezdesz pirítani a büdös életben nem lesz barna és az íze is más lesz.
Azért szokták egyesek elő főzni, mert úgy sokkal egyszerűbb és ebben az a tény se zavarja őket, hogy annak köze sincs az eredeti ételhez már.
8/17 anonim válasza:
Amúgy az elő főzött verzió a szója szósztól is tűnhet barnának.
10/17 A kérdező kommentje:
Tettem bele szója szoszt is. Nem is keveset. De aki elore pirítja az pontosan hogy csinálja? Leírnátok nekem?
2011. dec. 4. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!