A kínai pirított tésztám miért nem lett barna?










Azért mert soka félreértés ez ügyben és a béna recept a neten.
A pirított tésztát először meg kell NYERSEN barnítani, aztán felönteni és puhára főzni.
Magam is láttam recepteket ahol előre főzik, de gy nagy hülyeség.










Mert szerinted hány recepthez rakják ki a saját főzésű étel képét? :)
Ha egy főt tésztát a zöldséggel kezdesz pirítani a büdös életben nem lesz barna és az íze is más lesz.
Azért szokták egyesek elő főzni, mert úgy sokkal egyszerűbb és ebben az a tény se zavarja őket, hogy annak köze sincs az eredeti ételhez már.





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!