Túrós pitéhez a túrót mivel keverjem össze, hogy jó legyen? Minél olcsóbb, de azért ízletes legyen.
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 21:25
11/12 anonim válasza:
Előző vagyok. A tölteléket nem kell teljesen kihűteni, ha langyos, már teheted is a tésztára. Én úgy szoktam, hogy megfőzöm a pudingot a meggy vagy baracklével, majd átöntöm egy másik tálba, amit hideg vízbe állítok, és pár percig kevergetem, addig langyosra hűl, belekeverem a meggyet / barackot és mehet is a tésztára.
Egyébként az almás tölteléket is így készítem. 1 kg (8-10 db nagyobb) almát meghámozok, kis kockákra vágok, 2 dl vizet öntök rá és pár perc alatt megpárolom. 5-6 dl almalevet, 5 kanál cukrot, és 2 csomag pudingot csomómentesre keverek, hozzáöntöm az almához, besűrítem, fahéjjal és ha szükséges, még cukorral ízesítem. Nagyon finom!
12/12 A kérdező kommentje:
Feltétlenül kipróbálom mindegyik variációt! :D (nagyon lelkes lettem!!!!)
2011. nov. 24. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!