Barackos pitéhez, a barackot meg kell tisztítani?
Figyelt kérdés
A receptekben nem írja. De ha rajta marad a héja, nem ront az élvezeti értékén?2010. júl. 12. 16:35
1/5 anonim válasza:
Szerintem baj ... Tisztíjjad a baracKot !
2/5 anonim válasza:
Hát persze, hogy meg kell tisztítani.
3/5 anonim válasza:
Ha őszibarackról van szó annak vastagabb "szőrökkel" borított héja van. Ez a piteevés közben lehet, hogy idegesítő lehet egyes emberek számára, de ha ún. nektarinbarackról vagy egyéb barackról van szó szerintem rajta maradhat a héja.
Nekem kifejezetten növeli az élvezeti értékét a gyümölcsnek, ha minden összetevője rajta marad. De mondom ez egyénenként változhat. :)
5/5 anonim válasza:
nee!!!!!! és nehogy eltávolítsd a magját! csak az élvezeti érték érdekében mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!