Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rengeteg sárgarépát hogy...

Rengeteg sárgarépát hogy lehetne tartósítani?

Figyelt kérdés

Fagyasztás kizárva, nem szeretem, mert gumis lesz utána.

Rengeteg vadast már készítettem, az bent van a fagyasztóban.

Olyasmire gondolok, mint pl a fokhagymás répasaláta, lehet ezt valahogy üvegben tartósítani? Bármi más ötlet?


2011. nov. 16. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Fagyasztásnál elkerülhető ez a gumis állag, ha 1-2 percre lobogó vízbe dobod, folyó, hideg vízben lehűtőd és mehet a fagyasztóba. Úgy sincs gumis állaga, ha kiskockára vágva fagyasztod. Felhasználva vagy lobogó vízbe dobod vagy forró zsiradékon párolod.

Savanyúságnak is nagyon finom.

2011. nov. 16. 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Homokba beásva a pincébe, ha van pincéd...
2011. nov. 16. 12:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valoban a pince lenne a megoldas, igy egesz evben friss zoldseged van, tehat homokba kell tenni, ha ezt allitva teszed, meg csirazni is fog.
2011. nov. 16. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Én konyhakészen, felaprítva szoktam fagyasztani, és úgy fagyosan megy az ételbe. Sosem volt szivacsos állagú.

Ha van hűvös, száraz, sötét helyed, akkor láda+homok is jó megoldás lehet.

2011. nov. 16. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!