Rengeteg sárgarépát hogy lehetne tartósítani?
Figyelt kérdés
Fagyasztás kizárva, nem szeretem, mert gumis lesz utána.
Rengeteg vadast már készítettem, az bent van a fagyasztóban.
Olyasmire gondolok, mint pl a fokhagymás répasaláta, lehet ezt valahogy üvegben tartósítani? Bármi más ötlet?
2011. nov. 16. 12:11
1/4 anonim válasza:
Fagyasztásnál elkerülhető ez a gumis állag, ha 1-2 percre lobogó vízbe dobod, folyó, hideg vízben lehűtőd és mehet a fagyasztóba. Úgy sincs gumis állaga, ha kiskockára vágva fagyasztod. Felhasználva vagy lobogó vízbe dobod vagy forró zsiradékon párolod.
Savanyúságnak is nagyon finom.
2/4 anonim válasza:
Homokba beásva a pincébe, ha van pincéd...
3/4 anonim válasza:
Igen, valoban a pince lenne a megoldas, igy egesz evben friss zoldseged van, tehat homokba kell tenni, ha ezt allitva teszed, meg csirazni is fog.
4/4 anonim válasza:
Én konyhakészen, felaprítva szoktam fagyasztani, és úgy fagyosan megy az ételbe. Sosem volt szivacsos állagú.
Ha van hűvös, száraz, sötét helyed, akkor láda+homok is jó megoldás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!