Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet tartósítani a zöld...

Hogy lehet tartósítani a zöld erőspaprikát?

Figyelt kérdés
kaptunk egy szatyorral és félek, hogy ránkrohad :S
2009. jún. 17. 09:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Vagy berakod a fagyasztóba két-három darabonként csomagolva,

vagy elteheted ecetbe,mint az uborkát.

Esetleg felfűzheted a száránál fogva és felfüggesztve megszárítod,ekkor viszont meg fog pirosodni.

Ha van közöttük hibás,azt használd fel mielőbb,ne tartósítsd.

2009. jún. 17. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Vagy cérnára fűzöd és megszárítod szellős helyen, vagy karikára vágod, olajban megpárolod, és így üvegben leteszed, tetején olaj legyen és így dunsztba. Ebből mindig lehet az ételekbe tenni. Bontás után hútő, pici üvegekbe tedd.

Savanyúságnak mint a cseresznyepaprikát, ecetbe.

2009. jún. 17. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!