Egy ételen belül lehet használni lila és zöld karalábét is? Vagy mi köztük a különbség?
Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 10:35
1/4 anonim válasza:
Lehet, a lényeg az, hogy ha főzöd, akkor nagyjából egyforma nagyságúra vágd őket.
2/4 anonim válasza:
Lehet használni akár mindkettőt, csak arra figyelj oda, hogy nehogy fás legyen valamelyik. Ha mégis fás, akkor azt ne darabold fel legfeljebb vágd ketté, az íze belefő így is az ételbe, a végén meg eltávolítod.
3/4 anonim válasza:
Megfigyelésem alapján a lila ize intenzivebb, de sokkal hamarább fás. A világos zöld, az lehet akkora mint a fejem, mégsem fás, viszont viz izü.
4/4 anonim válasza:
A termesztés technológiai feltételei a zöldnek jobb mert ha a lilát nem öntözik rendesen fás lesz.a zöld zsengébb marad! tapasztalatom szerint a zöld jobban viseli a szárasságot,és a kártékony rovaroknak is jobban ellen áll.viszont már főzésnél ugyanúgy használható mind két fajta én a fehéret szívesebben készítem nekünk az ízlik de ez már ízlés dolga :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!