Mi a különbség a zöld és a sárga spárga közt? Még sose ettem, de hétvégére szeretnék valami spárgás kaját csinálni, melyiket érdemes megvenni, melyik a finomabb? Melyikből mit érdemes készíteni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 20:38
1/3 anonim válasza:
a zöld finomabb, és magasabb is az ásványianyag tartalma. én 1x vettem fehéret, elég keserú volt, pedig cukros-sós vízben pároltam. a zöld isteni finom!
2/3 anonim válasza:
A fehéret nagyon meg kell nézned hogy jól pucoltad e , ha nem jól akkor keserű. De mondjuk a spárga nekem nem ízlik túlságosan, semmi különleges íze sincs. Az ára viszont drága
3/3 anonim válasza:
A fehér szerintem finomabb, persze, ha bénán csinálod meg,akkor tud pocsék lenni. Nem véletlenül drágább a fehér.
Mi imádjuk a spárgát, mindig fehéret használok. Ne legyen túl vastag és pucold meg rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!