Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet megtanulni főzni,...

Hogy lehet megtanulni főzni, és te mikor tanultál meg?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, de bármivel próbálkozok nagyon rossz eredménye lesz, csak a kutya örül neki... Pedig mindent úgy csinálok ahogy le van írva mégse sikerül :( Most kínai instant tésztákon élek, de ez elég unalmas már.
2009. máj. 8. 15:48
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
Nem voltam 20 mikor a kényszer rá vitt.Föztem könyvböl,kérdezgettem ismerösöktöl.Nem mondom ,hogy ehetetlent csináltam,általában ritkát és sotlant.Mostanában kezdek finomabbakat fözni,mert megkostolom,eddig nem szoktam.
2009. máj. 16. 21:26
 22/23 anonim válasza:
100%

8 évesen már tudtam palacsintát sütni. Aztán folyamatosan belejöttem. Most már szinte mindent meg tudok csinálni, csak rántást nem. A legtöbb dolgot egyedül tanultam(könyvből) nem segítettek most már megy könyvnélkül is. A lényeg hogy úgy kell felfogni hogy főzni jó dolog különben nem fog menni.

14/L

2009. máj. 18. 19:04
 23/23 bibi05 ***** válasza:
Én anyukámtól tanultam mindent.Nagyon fiatal korom óta segítettem neki kb 13-14 éves lehettemamikor már főztem én is:)Nálunk otthon mikor nagyobb lettem anyu főzött én meg csináltam a sütit most 20 vagyok (lány) és minden nap én főzök a vőlegényemnek,de azt mondja hogy jobb mint bárkié.Szóval tudok valamit ezek szerint.........:)
2009. máj. 29. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!