Hogyan lehet megtanulni főzni? (jól! )
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 21:43
1/11 anonim válasza:
Szerintem gyakorlat teszi a mestert! :)
2/11 anonim válasza:
a horváth ilona szakácskönyve a lehető legjobb alap. nigella lawson és stahl judit sztem remek szakácsnők:) sok pénzt költöttem a műveikre. tapasztalatot cserélni a mindmegette.hu a legjobb. de a puding próbája az evés. a család úgyis kritizálja, ha nem ízlik nekik:) próbálgass...
3/11 anonim válasza:
főzz sokat...bár a húgom spec szakácskönyvből főz általában és mindig tökéletesre sikerül a mázlistájának :D
4/11 anonim válasza:
Én könyből főzök, meg tanulom is suliban, de eddig még nem rontottam el semmit.
Lehet kell hozzá tehetség, mert bátyám barátnője, ha receptől is főz, hááát, szegénynek nem sikerül.
5/11 anonim válasza:
Gyakorlat néz sok fözző mosort és probáld ki a trüköket, Horvát Ilona szácskönyve tényleg jó de haneten keresgélaz az is sokat segít.
6/11 anonim válasza:
21:55, Horváth Ilona jó tipp! De köztünk szólva Csöcsella Lawson gyakorlatilag nem tud főzni, az inkább csak barkácsolás, amit csinál. (Ne tessék megsértődni, szakmabeli vagyok.)
7/11 anonim válasza:
11:10XD én csak amolyan hobbiszakácsféle vagyok:D a család örül, mert mindig talál főtt kaját:D hasonló stílusban, mindent bele főzök. szeretem a stílusát és szórakoztat a mesterkélt befejezése. van pár finom dolog a szakácskönyvében, bár tény, az angolok nem konyhazsenik...:D
8/11 Lampard95 válasza:
Stahl könyvét én nem olvasnám :D
A gatyeszom is rámenne a receptjétől xD
15/F
9/11 anonim válasza:
mi bajod a stahllal??? tök jó "szakács" :D egyszer láttam egy műsorát, amiben berakta a szalonnát a turmixgépbe...kb egytized másodpercet mutattak belőle, gondolom, leégett a motorja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!