Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet megtanulni...

Hogyan lehet megtanulni főzni? (jól! )

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 21:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem gyakorlat teszi a mestert! :)
2010. júl. 31. 21:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
a horváth ilona szakácskönyve a lehető legjobb alap. nigella lawson és stahl judit sztem remek szakácsnők:) sok pénzt költöttem a műveikre. tapasztalatot cserélni a mindmegette.hu a legjobb. de a puding próbája az evés. a család úgyis kritizálja, ha nem ízlik nekik:) próbálgass...
2010. júl. 31. 21:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
főzz sokat...bár a húgom spec szakácskönyvből főz általában és mindig tökéletesre sikerül a mázlistájának :D
2010. júl. 31. 22:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én könyből főzök, meg tanulom is suliban, de eddig még nem rontottam el semmit.

Lehet kell hozzá tehetség, mert bátyám barátnője, ha receptől is főz, hááát, szegénynek nem sikerül.

2010. júl. 31. 22:44
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Gyakorlat néz sok fözző mosort és probáld ki a trüköket, Horvát Ilona szácskönyve tényleg jó de haneten keresgélaz az is sokat segít.
2010. júl. 31. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
21:55, Horváth Ilona jó tipp! De köztünk szólva Csöcsella Lawson gyakorlatilag nem tud főzni, az inkább csak barkácsolás, amit csinál. (Ne tessék megsértődni, szakmabeli vagyok.)
2010. aug. 1. 11:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
11:10XD én csak amolyan hobbiszakácsféle vagyok:D a család örül, mert mindig talál főtt kaját:D hasonló stílusban, mindent bele főzök. szeretem a stílusát és szórakoztat a mesterkélt befejezése. van pár finom dolog a szakácskönyvében, bár tény, az angolok nem konyhazsenik...:D
2010. aug. 1. 11:39
 8/11 Lampard95 ***** válasza:

Stahl könyvét én nem olvasnám :D

A gatyeszom is rámenne a receptjétől xD

15/F

2010. aug. 3. 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:
mi bajod a stahllal??? tök jó "szakács" :D egyszer láttam egy műsorát, amiben berakta a szalonnát a turmixgépbe...kb egytized másodpercet mutattak belőle, gondolom, leégett a motorja :D
2010. aug. 3. 21:27
 10/11 Lampard95 ***** válasza:
kár h nem láttam:D:D
2010. aug. 4. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!