Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rengeteg pudingporom van...

Rengeteg pudingporom van itthon. Vaniliás, grízes, epres. Mit lehetne belőle készíteni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 09:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Húúú nagyon fini receptek hangzottak itt el előttem!!:-P

Én egy egy szerűt mondok: puding torta! Csak megfőzöd őket, bele egy nagy formába, (bármilyen forma lehet, kuglóf, őzgerinc, sima tortaforma, de még akár egy műanyag tál is)és egymásra öntöd őket! Rumos tejbe áztatott babapiskótát is dobhatsz közéjjük! Tejszínhabbal díszítheted! Jó étvágyat!

2009. máj. 7. 11:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Méteres kalács JÓ SOK krémmel :)

Egy fehér és egy kakaós piskótát kisütsz őzgerinc formában, három féle pudingot főzöl, egy epreset vagy puncsosat (piros), egy vaníliásat (fehér) és egy csokisat. A pudingokból vajjal krémet keversz, a piskótákat kihűlés után a gerincnél szeleteled.

A töltés úgy történik, hogy egy fehér szelet - csokis krém - egy kakaós szelet - vaníliás krém - egy fehér szelet - puncsos krém - és így tovább. Amíg el nem fogy mind (én az őzgerinc-formába töltöm vissza, akkor biztos nem esik szét. Ha kész, akkor a tetejére olvasztott csokit teszel (vagy csokimázt készítesz), és szépen bevonod, hogy mindenhol fedje. Mehet a hűtőbe, másnap FERDÉN szeleteled. Nagyon mutatós és ISTENI FINOM! :)

2009. máj. 7. 12:15
 13/15 anonim válasza:
100%
csinálsz jó sűrű pudingot (2 cs puding fél liter tej) és szintén sűrű tejbegrízt. tortaforma aljába megy a tejbegríz, rá a puding, tetejére gyümölcs. lehet szeletelni mint egy rendes tortát és nagyon finom :)
2009. máj. 7. 13:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

ÖNTÖTTKEKSZ

1 csomag háztartási kekszet összekavarsz az előtte elkészített pudinggal.

NAGYON FINOM!!! :)

2009. máj. 7. 17:28
 15/15 anonim válasza:
Én vennék jó sok tejet, és készítenék ecy halom pudingot, mindenféle ízűt.
2010. febr. 6. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!