Hogyan készítitek a gáncát?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 13:50
1/1 anonim válasza:
Én gancának ismerem, amit úgy készítek el,hogy a megpucolt burgonyát megfőzöm sós vízben, leöntöm a levét,majd összetöröm. Lisztet teszek bele,annyit amennyit felvesz. Nagyobb teflonba kevés zsírt teszek, és adagonként belerakoskatom a masszát. Szép lassan pirosra sütöm.Sav.uborkát eszünk hozzá. Vannak,akik pirított hagymára szedik, és úgy sütik pirosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!