Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami jó recept kellene...

Valami jó recept kellene nekem spárgából. Mit készíthetek belőle?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 22:58
 1/4 anonim válasza:
Szia, pont tegnap csinaltam sparga levest. Baromi egyszeru, forro vizben megfo a sparga, puha lesz kb 10 perc utan. Adtam hozza kockara vagott krumplit, so, bors, majoranna, pici bazsalikom es tejszin. Kesz is. Isteni atmenet lett leves es fozelek kozott. Remelem Neked is bejon.
2009. ápr. 29. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Jó a leves, de én le szoktam turmixolni, így krémesebb.

Köretként szoktuk még használni. Én forrásban lévő sós vízbe teszem kb 5 percre. Halhoz kiváló!

2009. ápr. 30. 06:57
 3/4 anonim válasza:

A spárgát én is imádom, sok rostot tartalmaz és egészséges, kevés kalóriával. A spárgát enyhén sós vízben megfőzöd, miután megtisztítottad, a kemény végét le kell vágni, és ha fehér spárga, akkor krumplipucolóval egy kicsit lehámozni. Amikor már félpuha, akkor jól le kell szűrni. Jénaiba tenni, margarinnal vagy vajjal meglocsolni. Tejfölt tojássárgával kikeversz és ráöntöd, és sütőben készre sütöd. Amikor már pirul a teteje, reszelsz rá egy kis sajtot és azt is így enyhén pirosra sütöd. Ekkor már kész. A spárgakrém-leves is fini. Ezt itt olvashatod.

[link]

2009. ápr. 30. 08:34
 4/4 anonim ***** válasza:

itt egy jóó pár spárgás recept :

[link]

2009. ápr. 30. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!