Nutellával főzött már valaki "kakaót"?
Figyelt kérdés
Milyen lett? Meg lehet egyáltalán valósítani?2011. szept. 23. 11:34
11/18 A kérdező kommentje:
Nyilván nincs közük, csak azért ötlött fel bennem, hogy más ízű kakaót kapjak, mint a hagyományos és a Nesquick.
Az égetett cukorral karamellás tejet kapok szerintem.
2011. szept. 23. 12:10
12/18 anonim válasza:
szerintem a marsos izének több köze van a karamellhez, mint a kakaóhoz.
13/18 anonim válasza:
14/18 anonim válasza:
szerintem a tejet kéne melegíteni, s kavargatva beletenni a két mars szeletet, addig keverni alacsony lángon, ameddig fel nem olvad teljesen. egy próbát megér )))
15/18 A kérdező kommentje:
Ezt ki fogom próbálni! :)
Végül is a mikire vagy nyúlra megmaradt csokiból is forró kakaó lesz! :)
2011. szept. 23. 15:28
16/18 anonim válasza:
Csinálj karamellás tejet és tegyél bele csokit, akár torta bevonót.Akkor hasonlót kapsz mint a mars :)
17/18 anonim válasza:
tényleg trutyis szar lesz és semmi íze, az alján meg olvadt gumiszerű vacak.
A mars karamell, a nutella meg mogyorós-kakaós. xD Csinálj sima karamelles tejet, vagy vegyél mras italt, az a tuti. :D
A mars csokit megolvasztani meg elég körülményes, de hátha... viszont forró tejjel öntsd fel.
18/18 anonim válasza:
Csináltam, 2,5 dl pohárba egy fél evőkanálnyi kell belőle :D csak sokba kerül :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!