Nutellával főzött már valaki "kakaót"?
Figyelt kérdés
Milyen lett? Meg lehet egyáltalán valósítani?2011. szept. 23. 11:34
2/18 A kérdező kommentje:
Szerinted 1 liter tejhez olyan sok Nutellára lenne szükség?? Nem rajongok az édességért és köztük a Nutelláért, de a 2 decis dobozban lévő Mars tej ízét nagyon szeretem. Arra gondoltam, hogy talán közelebbi lenne az íze mint a Nesquick kakónak.
2011. szept. 23. 11:47
3/18 anonim válasza:
az nem kakaó, idézőjellel sem. A nutella cukrozott zsír.
4/18 anonim válasza:
Szerintem sok nutella kellene 1 liter tejhez, hogy igazán kijöjjön az íze!
5/18 A kérdező kommentje:
De kit érdekel az egészség bajnokainak véleménye? Nem azt kérdeztem, hogy mi a Nutella. Képzeld gyors étterembe is járok és pörköltet is eszek, azt is zsírral főzöm és nem oliva olajjal. Mindenkit nem üthet el a villamos.
2011. szept. 23. 11:56
6/18 anonim válasza:
Én kikísérletezném! :) Vennék, 1-2 szelet mars csokit, felolvasztanám vízgőzzel, majd mikor megolvadt, felönteném tejjel, és raknék bele 1-2 zacskó vanillia cukrot, esetleg karamella darabokat is dobnék bele!Mikor felfőtt, hagynám kihűlni! :) Aztán majd "kisül" belőle valami :)
7/18 A kérdező kommentje:
ma 11:59 igazad van! A mars csokira nem is gondoltam, mint lehetőség. Mondjuk 0,5 liter tej 2 mars csoki arány?
2011. szept. 23. 12:02
8/18 A kérdező kommentje:
Azért továbbra is kíváncsi lennék, hogy a Nutellát alkalmazta-e már valaki?
2011. szept. 23. 12:03
9/18 anonim válasza:
Az összetétele nem azért fontos, mert egészségtelen, hanem mert nem lehet homogén italt készíteni tejből és nutellából. Darabos trutyi lesz. De azért sok sikert.
10/18 anonim válasza:
szerintem inkább égetett cukrot (karamell vagy hogy hívják)
Kéne felöntened tejjel.
Nutellának köze sincs a marshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!