Miért lesz a köles nyálkás ragacsos miután megfőztem?
Figyelt kérdés
Fözés előtt alaposan megmosom.2007. júl. 13. 14:58
1/2 anonim válasza:
mert keményítőtartalmú. most meg többször mielőtt megfőznéd, mint a rizst szokás
2/2 anonim válasza:
Ha bő vízben teszed oda főzni, és utána leszűröd, nem lesz ilyen problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!