Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz a köles nyálkás...

Miért lesz a köles nyálkás ragacsos miután megfőztem?

Figyelt kérdés
Fözés előtt alaposan megmosom.
2007. júl. 13. 14:58
 1/2 anonim válasza:
100%
mert keményítőtartalmú. most meg többször mielőtt megfőznéd, mint a rizst szokás
2007. júl. 14. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha bő vízben teszed oda főzni, és utána leszűröd, nem lesz ilyen problémád.
2013. jan. 7. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!