Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kínai pirított tésztám,...

A kínai pirított tésztám, mindig egy kicsit ragacsos, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem túlfőzöd a tésztát...
2010. okt. 28. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
Tegyél rá egy kis olajat...
2010. okt. 29. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:

inkább hideg vízzel öblítsd szűrés közben, akkor tuti nem ragad:)

Nekem ha a vízbe tettem olajat, ha utána akkor is ragad, de ha hidegvízzel öblítem le olyan csúszús lesz mint egy csiga:)

2010. okt. 29. 11:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!