A kínai pirított tésztám, mindig egy kicsit ragacsos, mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 10:28
3/3 anonim válasza:
inkább hideg vízzel öblítsd szűrés közben, akkor tuti nem ragad:)
Nekem ha a vízbe tettem olajat, ha utána akkor is ragad, de ha hidegvízzel öblítem le olyan csúszús lesz mint egy csiga:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!