Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sikerül kínai...

Miért nem sikerül kínai pirított tésztám? Ha túl sok szóját teszek rá sós lesz, ha nem teszek rá eleget, akkor fehér marad.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor nem pirítod meg eléggé. Attól pirított tészta, hogy nem csak összeforgatni és összemelegíteni kell a hozzávalókkal, hanem megpirítani. Én külön, nagyon forró olajba teszem bele, jól átpirítom és csak utána keverem össze a hozzávalókkal.
2009. ápr. 2. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Leírod hogy csinálod?
2009. ápr. 2. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Tegyél rá két féle szóját. Egy kis világos szója szószt és egy sötét szója szószt, de csak módjával mindkettőből elég egy kicsi mert akkor sós lesz.
2009. okt. 18. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Tévedés. Főzni csak sötét szójával szabad.

Nem mindegy a szója minősége sem. Sőt.

Egy jó minőségű sötét szójából nem kell sokat önteni rá, hogy megfelelő legyen az íze és színe is legyen a tésztának =))

2010. aug. 12. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!