Miért nem sikerül kínai pirított tésztám? Ha túl sok szóját teszek rá sós lesz, ha nem teszek rá eleget, akkor fehér marad.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 22:08
1/4 anonim válasza:
Akkor nem pirítod meg eléggé. Attól pirított tészta, hogy nem csak összeforgatni és összemelegíteni kell a hozzávalókkal, hanem megpirítani. Én külön, nagyon forró olajba teszem bele, jól átpirítom és csak utána keverem össze a hozzávalókkal.
2/4 A kérdező kommentje:
Leírod hogy csinálod?
2009. ápr. 2. 16:10
3/4 anonim válasza:
Tegyél rá két féle szóját. Egy kis világos szója szószt és egy sötét szója szószt, de csak módjával mindkettőből elég egy kicsi mert akkor sós lesz.
4/4 anonim válasza:
Tévedés. Főzni csak sötét szójával szabad.
Nem mindegy a szója minősége sem. Sőt.
Egy jó minőségű sötét szójából nem kell sokat önteni rá, hogy megfelelő legyen az íze és színe is legyen a tésztának =))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!