Vezérborda recept, leirná valaki ha ismeri?
a googli is csak egyet dob ki, sertéskaraj, baconnal, sajttal és csemegeuborkával töltve, gondolom utána panírozva.
ez is csak az étlapból derül ki.
amúgy szerintem is finom lehet, csak jó lenne az arányokat is tudni.
holnap kipróbálom:))
igenigen erre gondoltam
csak milyen sajtbol csinálhatják?
Szia én pár szarabot csináétam tegnap, a saját fejem után.
én abacont megsütöttem csíkokban, nem túl szárazra. egy gaudát reszeltem , összekevertem a baconnal, és apróra vágott csemege uborkával. elég száraz volt, így tettem bele egy kicsi tejföl, hogy összefogja.vastag karajszeleteket vágtam, amit aztán zsebesre felszúrtam, abba tettem a krémes, de nem folyós masszából, fogpiszkálóval letűztem és úgy paníroztam.
ez a pár szelet meglepi volt a családnak, mert azt hitték a hagyományos sajttal-sonkával töltött:))
aztán elismerően bólogattak, hogy nagyon finom, máskor is jöhet.
nem tudom, milyen az eredeti, de így is finom volt.
legközelebb, egy kis pórét is teszek bele, hogy még pikánsabb legyen.
De, ha a Hétvezér Csárdát felhívod, elmondod, hogy egyszer ott ettél stb.... lehet, hogy elmondják az eredeti receptet is.
üdv.
na most látom mit írtam, szóval ... pár darabot csináltam... és egy kis gaudával:))
még korán volt, bocsi:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!