Valami jó szarvas-steak recept?
Figyelt kérdés
Egy vadász ismerősünktől kaptunk rengeteg szarvashúst, amiből egy része tiszta színhús. (talán hátszín lehet)
Tudtok valami jó receptet, és pácot hozzá?
2011. szept. 10. 15:43
1/4 anonim válasza:
Mi ecetes vízben szoktuk kiáztatni, majd pácoljuk.
Páclébe megy: hagyma, fokhagyma, vörösbor, borókabogyó, majoranna, rozmaring ...vagy ami otthon van. Ezt mindig felfőzzük, ha kihült ebbe tesszük a húst. Egy napot áll, majd befűszerezve vagy sütjük vagy pörkölt lesz belőle.
Üdv!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Neten már nézelődtem, de gondoltam hátha tud valaki egy olyat, amit már próbált is.
2011. szept. 10. 18:23
4/4 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy a vadhús szárazabb, mint a többi hús. Sütés előtt szalonnával és fokhagymával szoktuk megtűzdelni.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!