Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütött már valaki olyan...

Sütött már valaki olyan csirkét amit sörös dobozra kell huzni?

Figyelt kérdés
Aki csinált irja meg nekem a füszerezését !!! Meg persze azt is igy hogy,szerinte mennyivel izesebb,vagy puháb esetleg: Köszi
2011. szept. 5. 16:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hát a sütőben úgyis elpusztul minden baci ami rajta volt az biztos. De előtte tényleg nem árt ha elmossa az ember. Egyszerű sültcsirke fűszersót raktam csak rá. Belül nem is sóztam meg fűszereztem.

De akkor is nagyon omlós és finom lesz ha ilyen hatalmas sütőzacsiba csináljátok. Nem bírtam egyben kiszedni a sütőből mert szétesett a csirke annyira omlós volt XD

2011. szept. 6. 14:02
 22/22 anonim ***** válasza:
17:10 megnézem, és lehetőség szerint kerülöm őket. Azt viszont megmutathatnád, hogy a frissen vágott nyárson hol van bármilyen festék :D
2011. szept. 6. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!