Egész csirkét szeretnék sütni, olyat, amit sörös üvegre, vagy dobozra kell ráhúzni. Csinált már valaki ilyet?
Figyelt kérdés
Attól félek, hogy szétdurranik az üveg. Gondolom kell hagyni valamennyi folyadékot. Milyen fűszert rakjak a husira, hogy finom ropogós legyen?2010. máj. 6. 18:23
1/7 anonim válasza:
üveggel még nem hallottam...a sörösdobozt viszont nyitás előtt alaposan mosd meg, akár enyhe hipós vízben is, utána jól leöblíted...ja és a teljes mennyiségű sör kell hozzá
2/7 anonim válasza:
Tegnapi vacsoracsata receptjei között megtalálod.
3/7 anonim válasza:
Ne haragudj, ez nem válasz lesz a kérdésedre. Nem szoktam kötekedni a helyesírási hibák miatt, de most muszáj megjegyeznem: nincs olyan szó, hogy szétdurranik. :(
4/7 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az előttem válaszoló írta!!! L.L. Junior sütötte, olyan gusztusos volt, hogy valószínű a hétvégén ez lesz nálunk is a menü.
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló! Ha nem szoktál kötekedni, akkor most miért tetted? Nem volt muszáj válaszolnod.
A többieknek köszönöm a segítséget!
2010. máj. 6. 19:49
6/7 anonim válasza:
A harmadik válaszoló nem kötekedett, csak kijavitotta egy hibádat nagyon udvariasan - ezt inkább megköszönni illene, nem pedig beszólni neki.
A kérdésedre meg: lehet üveggel is késziteni, söt sokkal jobb, mint a doboz, és nem megy szét az üveg. (A dobozról viszont a festék meg lakkozás is a csirkébe kerül, ami minden csak nem egészséges.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!