Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütött már valaki olyan...

Sütött már valaki olyan csirkét amit sörös dobozra kell huzni?

Figyelt kérdés
Aki csinált irja meg nekem a füszerezését !!! Meg persze azt is igy hogy,szerinte mennyivel izesebb,vagy puháb esetleg: Köszi
2011. szept. 5. 16:21
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
hát igen 16 éves koromra csak ennyire, sajnámlom :) de azért szeretek fozocskézni, na de akkor is sorosdobozra?! :S
2011. szept. 5. 16:54
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy koszos sörösdoboz? Az nem jutott eszébe a fújolóknak, hogy azt a dobozt le lehet mosni? Nálatok nincs mosogatószer meg szivacs?
2011. szept. 5. 16:57
 13/22 anonim válasza:
Van, de hát ha valaki belegondol és picit gondolkozik akkor rájon hogy az milyen gusztustalan, már bocsánat! :D :D
2011. szept. 5. 16:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Pont, hogy ha gondolkozol rájössz, hogy azt el lehet mosni, ráadásul a bacik a sütőben elpusztulnak.
2011. szept. 5. 17:02
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem is a bacikkal van a fő baj, hanem a festékkel, ami ki tudja, mit tartalmaz, és mi az oldószere. Elég meredek festékeket kennek a holmikra. Tavaly a fogyvédesek ólomtartalmú festékkel festett rágókát fogtak, amit ugye direkt arra csináltak, hogy a gyerek rágja, innentől vajon mi lehet a sörösdobozon, amit ugye nem étkezésre terveztek?
2011. szept. 5. 17:07
 16/22 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de a csirkét is épp úgy összefogdossák előtte, mint a dobozt. Azt is meg kell mosni, persze sima vízzel :)

Egyébként én csak egy kicsit hagytam a doboz alján (a párom nagy örömére :P), hogy ne legyen olyan "vizes" hatása a húsnak. Nagyon finom lett! (Bár nekem is csak másodjára sikerült jól)

2011. szept. 5. 17:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Jajjistenem,festék meg minden...ennyi erövel ne is nézd meg pár kaja miböl készül...mondjuk sütöttél már szalonnát nyárson?fa vagy fém nyársra huztad?gondolkodj,mindkettőn vajon mi lehetett???:)))
2011. szept. 5. 17:10
 18/22 anonim válasza:
naa igen és még a festékek is!!! Én mikor ezt a kérdést megláttam akkor azt hittem ez egy nagy vicc, legalább 16 éves koromra így tudok gondolkodni...
2011. szept. 5. 17:12
 19/22 anonim ***** válasza:

Én még nem készítettem így csirkét, de szeretnék, konkrétan ezt a receptet néztem ki:

[link]

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, el lehet mosni előtte azt a sörös dobozt. Ami meg esetleg hő hatására kioldódik a dobozból (hirtelen nem tudom jobban kifejezni magam, bocsánat), az nem hiszem, hogy akkora mennyiség lenne, hogy káros lenne az egészségre, mivel az ember nem minden nap süt sörös dobozra húzott csirkét. Én jobban tartok a bolti ételízesítőktől, fűszerkeverékektől, és kész-, félkész termékektől, próbálom is minél jobban kizárni őket az életemből.

2011. szept. 5. 18:25
 20/22 anonim ***** válasza:
és azt a fránya dobozt alufóliával is be lehet tekerni, úgy ráhúzni a madarat...
2011. szept. 5. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!